Onze diverse Professionele Massages

Zweedse Klassieke Massage

Zweedse massage is een van de meest beoefende en bekende vormen van massagetherapie. Het werd in de 19e eeuw ontwikkeld door Per Henrik Ling, een Zweedse fysioloog.

 

Deze massagetechniek omvat een combinatie van verschillende slagen, bewegingen en technieken die zijn ontworpen om ontspanning te bevorderen, de bloedsomloop te verbeteren, spierspanning te verlichten en het algehele welzijn te verbeteren.

De primaire doelen van Zweedse massage zijn ontspanning en stressvermindering. Het wordt vaak gekozen door mensen die nieuw zijn in massagetherapie of mensen die op zoek zijn naar algemene ontspanning.

 

Therapie duur en mogelijkheden

U kunt kiezen voor een 60 of 90 minuten massage behandeling.

In bepaalde gevallen aan de hand van de behandeling kan er meerdere sessies nodig zijn.

Zweeds Klassieke Massage is een basis lichaams- behandeling. 

 

Bij een Zweedse Massage wordt er gewerkt met doeken waarbij uw lichaam gedeeltelijk ontbloot wordt op de plaats van behandeling.

 

In deze massagevorm wordt er gewerkt met warme olie eventueel met een geur naar keuze en zal vooraf de massage een intake plaatsvinden voor de mogelijkheden en behandelvorm.

Massagepraktijk Capelle a/d IJssel Jubitana's Body Care

Massage behandelingen

Aan de hand van de soort behandeling kan de Zweedse Klassieke Massage ingezet worden

In de meeste gevallen kan het effectief zijn voor onder andere:

 • Stress en spierverkramping
 • Spierpijnen
 • Verlichting van reumatische klachten
 • Pijnlijke gewrichten
 • Rusteloosheid
 • Slapeloosheid
 • Chronische vermoeidheid
 • Chronische pijn

Massage intensiteit

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een afwisselende druk tot aan kracht intensiteit 3.5 dus een vrij zachte tot middelharde massage en is aangenaam voelbaar.

Massage intensiteit
0

Deep Tissue (Sportmassage)

Heeft u last van uw spieren na een training of wilt u een blessure voorkomen of heeft u enorme last van spanningen in het lijf dan is wellicht een Deep Tissue sportmassage geschikt voor u.

 

Dit is een vrij stevige massage die voor verlichting kan zorgen tijdens of vooral na de massage sessie. Aan de hand van uw klachten gaan we gericht werken aan uw lijf een massage die als doel heeft uw spieren te stimuleren en te activeren.

 

 

Dit is zeker een must have om toe te voegen aan uw leefstijl als sporter, atleet en danser. Maar ook voor mensen met chronische klachten of stress gerelateerde klachten die als ware echt los gemasseerd moet worden.

Wilt u een stevige Deep Tissue massage met als afronding ook voeding voor uw geest dan kiest u voor de 90 minuten durende Deep Tissue massage met in het laatste 3 kwartier een afronding met “Bodyworksmassage” de Lomi Lomi Sportmassage.

uitleg over Massage Capelle a/d IJssel

Therapie duur en mogelijkheden

U kunt kiezen voor een 60 of 90 minuten massage behandeling.

Bent u toe aan een ontspannende of activerende massage na een harde workout? 

 

Voor een Deep Tissue Massage volgt er eerst een intakegesprek tijdens het gesprek kunt u kenbaar maken waar u last van heeft en samen met de behandelaar volgt een behandelplan en zal aan de hand daarvan een massagesessie starten.

 

 

Naar gelang waarbij u zich comfortabel voelt kunt u gedeeltelijk of volledig met een ontblote lijf plaatsnemen op de behandeltafel. Is ook afhankelijk van de behandelplek op uw lijf.

 

 

In deze massagevorm zal de intieme delen altijd worden bedekt met een handdoek.

 In deze massagevorm wordt er gewerkt met verwarmde olie en verkoelende gel.

 

Massage behandelingen

Een Deep Tissue Massage kan verlichten van klachten:

Bijvoorbeeld:

 • Hoofdpijn
 • Gespannen spieren
 • Stress gerelateerde klachten
 • Stijve nek
 • Van zware inspanningen
 • Van boven en onderarmen en benen
 • In Onderrug

Voordelen: 

 • Verbetering bloedcirculatie
 • Voorkomen van blessures
 • Sneller genezingsproces van spieren
 • Soepele gewrichten
 • Een algehele ontspanning

Massage intensiteit

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een vrij stevige massage met kracht intensiteit 5

 

Aangenaam voelbaar met activerende werking.

Massage intensiteit
0

Kahuna Massage

Kahuna-massage, ook bekend als Lomi Lomi-massage of Hawaiiaanse massage, is een traditionele geneeswijze die zijn oorsprong vindt op de Hawaiiaanse eilanden.

 

Het is een unieke vorm van massagetherapie die niet alleen fysieke technieken omvat, maar ook elementen van geestelijke verbinding van het hier en nu.

 

Het woord “Kahuna” in het Hawaïaans verwijst naar een gerespecteerde beoefenaar of expert op een bepaald gebied, en in de context van Kahuna-massage verwijst het naar de bekwame massagetherapeuten die deze massagestijl uitvoeren.

 

De belangrijkste kenmerken van Kahuna-massage zijn:

Golvende en vloeiende bewegingen: Kahuna-massage wordt gekenmerkt door vloeiende en ritmische bewegingen die lijken op de beweging van oceaangolven.

 

Therapeuten gebruiken hun handen, onderarmen en zelfs ellebogen om lange, ononderbroken slagen te maken die een groter deel van het lichaam bedekken.

 

Benadering van het hele lichaam: Kahuna-massage wordt meestal uitgevoerd op het hele lichaam, inclusief de rug, ledematen, buik en soms het gezicht en de hoofdhuid. 

 

De bedoeling is om een gevoel van evenwicht en harmonie in het hele lichaam te creëren.

Lomi Lomi-filosofie: De term “Lomi Lomi” betekent “wrijven, kneden of masseren” in het Hawaïaans. 

 

De filosofie achter Lomi Lomi-massage benadrukt de verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

Therapie duur en mogelijkheden

U kunt kiezen voor een 60 of 90 minuten massage behandeling.

 

In bepaalde gevallen aan de hand van de behandeling kan er meerdere sessies nodig zijn.

Kahuna Massage is een volledige lichaamsmassage.

 

 

Naar gelang waarbij u zich comfortabel voelt kunt u gedeeltelijk of met een volledige ontblote lijf plaatsnemen op de behandeltafel de intieme delen worden bedekt.

 

 

In deze massagevorm wordt er gewerkt met veel warme olie en zal vooraf de massage een intake plaatsvinden voor de mogelijkheden en behandelvorm.

Massage behandelingen

Aan de hand van de soort behandeling kan Kahuna Massage ingezet worden

In de meeste gevallen kan het effectief zijn of voor verlichting zorgen bij:

 • Stress en spierverkramping
 • Spierpijnen
 • Slapeloosheid
 • Chronische vermoeidheid
 • Nervositeit en angst
 • Rusteloosheid
 • Buikkrampen

Massage intensiteit

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een afwisselende druk tot aan kracht intensiteit 3 dus een vrij zachte tot middelharde massage en is aangenaam voelbaar.

Massage intensiteit
0

Californische Massage

Een Californische massage, ook bekend als de Esalen-massage, is een volledige lichaams massage. Het lichaam word gezien als 1 functionerend geheel oorspronkelijk ontwikkeld in de Esalen Institute in Californië.

 

Het combineert klassieke Zweedse massagetechnieken met langzame, vloeiende bewegingen en diepe, langzame ademhaling om ontspanning en een gevoel van welzijn te bevorderen.

 

De Californische massage richt zich niet alleen op het fysieke aspect van het lichaam, maar ook op het vrijmaken van emotionele spanningen en het bevorderen van een gevoel van verbinding tussen de therapeut en de ontvanger. 

 

Het is een zeer intuïtieve massage, waarbij de therapeut gebruik maakt van lange, vloeiende bewegingen over het hele lichaam.

 

Deze massage kan helpen bij het verminderen van spierspanning, het verbeteren van de bloedcirculatie, het verlichten van stress en het bevorderen van ontspanning. 

 

Het is een zeer ontspannende en rustgevende ervaring die kan helpen bij het herstel van zowel het lichaam als de geest. Ook emotionele blokkades kunnen verholpen worden.

Therapie duur en mogelijkheden

U kunt kiezen voor een 60, 90 of 120 minuten massage behandeling.

 

Californische Massage is een volledige lichaamsmassage. Naar gelang waarbij u zich comfortabel voelt kunt u gedeeltelijk of met een volledige ontblote lijf  plaatsnemen op de behandeltafel de intieme delen worden bedekt.

 

In deze massagevorm wordt er gewerkt met veel warme olie en zal vooraf de massage de mogelijkheden en behandelvorm worden besproken aan de hand van uw wensen.

Man wordt aan de nek gemasseerd

Massage behandelingen

Aan de hand van de soort behandeling kan Californische Massage ingezet worden

In de meeste gevallen kan het effectief zijn voor onder andere:

 • Stress en spierverkramping
 • Spierpijnen
 • Slapeloosheid
 • Chronische vermoeidheid
 • Nervositeit en angst
 • Het weer leren voelen van uw lijf

Ook voor een algehele ontspanning is een Californische Massage weldoende.

Massage intensiteit

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een afwisselende druk tot aan kracht intensiteit 2 dus een vrij zachte massage en het is aangenaam voelbaar.

Massage intensiteit
0

Egyptische Massage

Een volledige lichaamsmassage in de stijl van de eeuwenoude Egyptenaren waarbij niet alleen Lichaam maar ook Psyche en Emotie balans krijgt en het lijf te zuiveren van buiten als van binnen. 

 

Alle zintuigen worden geprikkeld. Een lichaamsmassage met uitgebreide hoofd/gezicht en voeten behandeling.

 

Kenmerken en nadruk ligt op deze massagevorm (Piramide vorm)

 • Zuiveren van lichaam van buiten als van binnen. U krijgt vooraf de massage een voeten bad met magnesium balletjes. Die helpt bij het ontspannen van spieren en bloedvaten, versoepelt gewrichten en versterkt botten. Tijdens een voeten bad kunt u genieten van kruidenthee of gemberthee. Wat goed is voor de spijsvertering en een ontgiftende werking heeft.
 •  Vervolgens mag u plaatsnemen op de massagetafel en krijgt u eerst een uitgebreide gezicht behandeling met verzorgende gezicht olie. En een uitgebreide hoofdmassage met meditatieve technieken.
 • Als laatste krijgt u een uitgebreide lichaamsmassage met een mengsel van geurende olie o.a. Sandelhout, Jasmijn en Sinaasappel.

Therapie duur en mogelijkheden

Deze massagevorm duurt 90 of 120 minuten.

De Egyptische Massage is een volledige lichaamsmassage.

 

In deze massagevorm wordt er gewerkt met veel warme geurende voedende olie en een gezichtsbalsem.

Massagepraktijk Capelle a/d IJssel Dames

Massage behandelingen

Aan de hand van de soort behandeling kan de Egyptische Massage ingezet worden.

In de meeste gevallen kan het effectief zijn voor onder andere:

 • Stress en spierverkramping
 • Bevorderen van immuunsysteem en        bloedsomloop
 • Nek & Schouderklachten
 • Burn-out klachten
 • Vermoeidheid
 • Ondersteunen van bloedcirculatie
 • Huidverbetering

Massage intensiteit

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een vrij zachte massage met kracht intensiteit 2.5 aangenaam licht voelbaar.

Massage intensiteit
0

Mind & Bodyworks Massage

Een lichaamsgerichte psychotherapeutische massagevorm waarbij geven en ontvangen belangrijk is en fysiologie & psychologie samen komen. Deze massagevorm kan als intiem en gevoelig ervaren worden.

 

Tijdens de massage leert u loslaten en handelen waar nodig is.

 

Het lichaam leren accepteren en liefhebben waar u mee geboren bent maar ook durven kwetsbaar op te stellen. Het maakt geen enkel verschil of u dun, dik man, vrouw, blank, donker bent of wat uw geaardheid is.

 

In deze massage vorm is er geen ruimte voor schaamte, vooroordelen maar wél passie, liefde, vertrouwen, respect, ondernemend, openheid en eerlijkheid.

 

Bij een ieder kan dit anders worden ervaren en zal de behandeling anders zijn aan de hand van geestelijke blokkades. Ook kan deze massagevorm een nieuwe ervaring geven. Of gewoon een andere kijk geven op bepaalde dingen. 

 

Het manier van denken beïnvloed ook het functioneren van het lichaam daaruit kunnen ook bepaalde klachten ontstaan die zich laten openbaren. En niet de persoon kunnen zijn die u graag zou willen zijn of het uitkomen van uw verlangens.

 

Tijdens de massage gaan we stap voor stap langs ieder deel van het lichaam en leren we ieder deel goed te voelen. Masserend proberen we ieder deel van het lichaam te laten ontspannen en mag u zelf de controle angst of pijn loslaten.

 

 

 

Therapie duur en mogelijkheden

U kunt kiezen voor 60, 90 of 120 minuten Massage.

De Mind & Bodyworks Massage is een vrij intieme massage behandeling wel met de nodige respect en in overleg met de cliënt. 

 

Aan de hand van de behandeling kan de cliënt met een volledige of gedeeltelijk ontblote lijf plaatsnemen op de behandeltafel. Sommige sessies worden op de grond op een massagekleed of mat gegeven.

 

 

In deze massagevorm wordt er gewerkt met warme geurloze olie en zal vooraf de massage de mogelijkheden en behandelvorm worden besproken met de massagetherapeut.

 

Naast olie wordt er ook gebruik gemaakt van warme en koude kompressen en eventueel een massageapparaat.

Massage behandelingen

In Mind & Bodyworks Massage kan er klachten behandeld worden of onderwerpen aan het licht komen  die wat gevoelig liggen maar wat wel echt als een probleem ervaren kan worden. 

Onderwerpen die aan het licht komen zijn………….


Bijvoorbeeld:

 • Zelfacceptatie van lichaam of gevoelens
 • Trauma’s
 • Depressies
 • Vertekend lichaamsbeeld
 • Psychosomatische pijnen (pijn in het lichaam waar het op medische grond geen duidelijke oorzaak gevonden kan worden)
 • Burn-out klachten
 • Zwakke of pijnlijke bekken
 • Seksuele gerelateerde klachten met uzelf of in relatie (bijvoorbeeld anorgasmie of impotentie)
 • Pijn in onderrug en bil & liesstreek (piriformis syndroom) & (iliopsoas syndroom)

Massage intensiteit

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een vrij zachte tot medium harde massage met kracht intensiteit 3

aangenaam licht voelbaar.

Massage intensiteit
0

Kaarsvet Massage

Een volledige lichaamsmassage doormiddel van warme Kaarsvet die over heel het lijf wordt besprenkeld. Een speciale kaarsvet voor rustgevende massages met diverse geuren en geeft hierdoor een speciale en vooral een rustgevende warm gevoel. 

 

 

De olie is heel zacht en voelt warm aan op de huid ook verzorgend en geeft een dromerige maar een verzadigde gevoel van volledige ontspanning. Hierdoor kunt u even uw hoofd stressvrij maken en kunnen bepaalde klachten verholpen worden. Ook is deze massagevorm mogelijk in combinatie met de 4 Handen Massage. 

 

 

U weet niet precies wat u kunt verwachten ieder streek kan opnieuw anders aanvoelen.

Ik zou zeggen kom lig en ervaar…………………………………………….

Kaarsvet massage in Capelle a/d IJssel

Therapie duur en mogelijkheden

Deze Massage behandeling duurt 60 & 90  minuten.

 

Kaarsvet Massage is een volledige lichaamsmassage en vooral een verwen massage om volledig tot rust te komen.

 

Naar gelang waarbij u zich comfortabel voelt kunt u gedeeltelijk of met een volledige ontblote lijf plaatsnemen op de behandeltafel.

 

In deze massagevorm wordt er gewerkt met veel warme gesmolten kaarsvet olie. U kunt vooraf de massage kiezen met wat voor geuren u gemasseerd wilt worden.

Massage behandelingen

Aan de hand van de soort behandeling kan Kaarsvet Massage ingezet worden.

In de meeste gevallen kan het effectief zijn voor onder andere:

 • Stress en spierverkramping
 • Hoofdpijn
 • Nek & Schouderklachten
 • Volledige ontspanning
 • Droge huid
 • Ondersteunen van bloedcirculatie
 • Rusteloosheid

Massage intensiteit

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een vrij zachte massage met kracht intensiteit 2  aangenaam licht voelbaar.

Massage intensiteit
0

Vegan olie Massage

Vegan olie massage is een ontspannende Bodywork massage in de Tibetaanse stijl dit wordt gedaan met zorgvuldig gekozen plantaardige olie bevat geen parabenen. Dit is een massagevorm die heel goed geschikt is als uw huid gevoelig of gauw geïrriteerd is ook is de olie heel voedend voor de huid.

 

De massage wordt gegeven op een massagemat of kleed dit geeft natuurlijk ook een andere ervaring en word uw lichaam in z’n geheel gemasseerd ook het hoofd gezicht en voeten krijgen uiteraard een uitgebreide behandeling. 

 

Met lange aandachtige strijking op uw huid komt u helemaal tot rust zeker goed voor stress en gespannen spieren. Door uitbreide behandeling van het hoofd geeft het ook verlichting van hoofdpijn krampen aan de kaken en nek.

 

Verwen uzelf met deze mooie artistieke vorm van massage.

Kom , lig en geniet……………………………………………………………..

Massagepraktijk Heren Capelle a/d IJssel

Therapie duur en mogelijkheden

U kunt kiezen voor een 60 of 90 minuten massage behandeling.

Vegan olie massage geeft een algehele ontspanning en is ook een Bodywork van aard daarmee komt ook uw lichaam in beweging en geeft een activerende en stimulerende werking.

 

 

Naar gelang waarbij u zich comfortabel voelt kunt u gedeeltelijk of volledig met een ontblote lijf plaatsnemen op de behandelkleed. In deze massagevorm zal de intieme delen altijd worden bedekt met een Sarong of handdoek.

 

 

In deze massagevorm wordt er gewerkt met veel warme plantaardige olie met vitamine E.

 

Vooraf de massage kunt u uw wensen aangeven en wordt de massage daarop aangepast.

 

Massage behandelingen

Vegan olie massage is een Bodywork massage en geeft verlichting tegen:

Bijvoorbeeld:

 • Hoofdpijn
 • Gespannen spieren
 • Stress
 • Vastzittende gewrichten
 • Stijve nek

Voordelen: 

 • Verbetering bloedcirculatie
 • Huidverbetering
 • Soepele gewrichten
 • Verzadigde zachte huid

Massage intensiteit

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een vrij zacht tot medium stevige massage met kracht intensiteit 3


Aangenaam licht voelbaar met ontspannende werking.

Massage intensiteit
0

Californische 4 Handen Massage

Wilt u iets anders ervaren dan een standaard massage? 

Dan is wellicht een Californische 4 Handen massage wel iets voor u een volledige lichaamsmassage in de Esalen stijl door 2 masseurs. 

 

Met mijn collega gaan we u een 4 handen massage bezorgen een massagevorm die door een ieder op een verschillende manier ervaren kan worden. Laat u verrassen door liefdevolle aanrakingen ieder strijking zal anders aanvoelen.

Zweedse Duo Massage

Dit is een Zweedse Massage voor koppels of samen met een vriend of vriendin en samen tegelijk gemasseerd willen worden in de Zweedse stijl. Wat rustgevend is en daarnaast is het een leuk uitje voor samen.

Jubitana's Body Care Rotterdam en Nijmegen

Therapie duur en mogelijkheden

U kunt kiezen voor een 60 of 90 minuten massage behandeling.

De 4 Handen of Duo massage geeft een algehele ontspanning en is ook een verwen momentje om even weg te dromen.

 

 

Naar gelang waarbij u zich comfortabel voelt kunt u gedeeltelijk of volledig met een ontblote lijf plaatsnemen op de behandeltafel. 

 

In deze massagevorm zal de intieme delen altijd worden bedekt met een Sarong (Californische Massage) of handdoek (Zweedse Massage).

 

 

In deze massagevorm wordt er gewerkt met warme olie met een geur naar keuze.

 

Massage behandelingen

Een Californische 4 Handen of Duo Zweedse Massage is vooral een verwennende ontspannende massage helpt tegen:

Bijvoorbeeld:

 • Hoofdpijn
 • Gespannen spieren
 • Stress
 • Stijve nek

Voordelen: 

 • Verbetering bloedcirculatie
 • Huidverbetering
 • Soepele gewrichten
 • Verzadigde zachte huid
 • Weer voelen van uw lijf

Massage intensiteit

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een vrij zacht tot medium stevige massage met kracht intensiteit 3


Aangenaam licht voelbaar met ontspannende werking.

Massage intensiteit
0

Fullbody Massage Mix

Bent u toe aan een massage waarbij niet alleen aandacht is voor bepaalde delen van het lichaam maar een volledige verzadigde massage van hoofd tot teen met afwisselende druk maar geen keuze kan maken tussen lichaamswerk, intuïtieve massage of wat technischer massage als de Zweedse of Deep Tissue Massage?

 

 

Dan kiest u het beste voor de Fullbody Massage Mix.

 

 

Een volledige lichaamsmassage met aandacht voor lichaam en geest met een cocktail van een Californische Massage als Mind & Bodyworks en Zweedse technieken.

 

 

Een fijne massage om tot rust te komen of om jezelf ff een boost te geven om er weer tegen aan te kunnen.

 

Massage Rotterdam

Therapie duur en mogelijkheden

U kunt kiezen voor een 60 of 90 minuten massage behandeling.

 

Fullbody Massage Mix is een volledige lichaamsmassage. Naar gelang waarbij u zich comfortabel voelt kunt u gedeeltelijk of met een volledige ontblote lijf  plaatsnemen op de behandeltafel de intieme delen worden bedekt.

 

 

In deze massagevorm wordt er gewerkt met veel warme olie en zal vooraf de massage de mogelijkheden en behandelvorm worden besproken aan de hand van uw wensen.

Fullbody Massage Mix Rotterdam

Massage behandelingen

Aan de hand van de soort behandeling kan Fullbody  Massage Mix ingezet worden

In de meeste gevallen kan het effectief zijn voor onder andere:

 

 • Stress en spierverkramping
 • Spierpijnen
 • Slapeloosheid
 • Chronische vermoeidheid
 • Nervositeit en angst
 • Het weer leren voelen van uw lijf

Ook voor een algehele ontspanning is een Fullbody Massage Mix een weldoende Massage.

Massage intensiteit

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een afwisselende druk tot aan kracht intensiteit 2 dus een vrij zachte massage en het is aangenaam voelbaar.

Massage intensiteit
0