Bodyworks Massage (Lichaamswerk)

Mind & Bodyworks Massage

Duur 60, 90 of 120 min

Een lichaamsgerichte psychotherapeutische massagevorm waarbij geven en ontvangen belangrijk is en fysiologie & psychologie samen komen. Deze massagevorm kan als intiem en gevoelig ervaren worden.

 

Tijdens de massage leert u loslaten en handelen waar nodig is.

 

Het lichaam leren accepteren en liefhebben waar u mee geboren bent maar ook durven kwetsbaar op te stellen. Het maakt geen enkel verschil of u dun, dik man, vrouw, blank, donker bent of wat uw geaardheid is.

 

In deze massage vorm is er geen ruimte voor schaamte, vooroordelen maar wél passie, liefde, vertrouwen, respect, ondernemend, openheid en eerlijkheid.

 

Bij een ieder kan dit anders worden ervaren en zal de behandeling anders zijn aan de hand van geestelijke blokkades. Ook kan deze massagevorm een nieuwe ervaring geven. Of gewoon een andere kijk geven op bepaalde dingen. 

 

Het manier van denken beïnvloed ook het functioneren van het lichaam daaruit kunnen ook bepaalde klachten ontstaan die zich laten openbaren. En niet de persoon kunnen zijn die u graag zou willen zijn of het uitkomen van uw verlangens.

 

Tijdens de massage gaan we stap voor stap langs ieder deel van het lichaam en leren we ieder deel goed te voelen. Masserend proberen we ieder deel van het lichaam te laten ontspannen en mag u zelf de controle angst of pijn loslaten.

 

 

 

Massage behandelingen

In Mind & Bodyworks Massage kan er klachten behandeld worden of onderwerpen aan het licht komen  die wat gevoelig liggen maar wat wel echt als een probleem ervaren kan worden. 

Onderwerpen die aan het licht komen zijn………….


Bijvoorbeeld:

  • Zelfacceptatie van lichaam of gevoelens
  • Stress (ingesteld om vanuit het hoofd te handelen)
  • Bepaalde Trauma’s/ervaringen
  • Depressies
  • Vertekend lichaamsbeeld
  • Psychosomatische pijnen (pijn in het lichaam waar het op medische grond geen duidelijke oorzaak gevonden kan worden)
  • Burn-out klachten
  • Zwakke of pijnlijke bekken
  • Seksuele blokkades of klachten
  • Pijn in onderrug en bil & liesstreek (piriformis syndroom) & (iliopsoas syndroom)
Video afspelen

 

Therapie duur en mogelijkheden

U kunt kiezen voor 60, 90 of 120 minuten Massage.

De Mind & Bodyworks Massage is een vrij intieme massage behandeling wel met de nodige respect en in overleg met de cliënt. 

 

Aan de hand van de behandeling kan de cliënt met een volledige of gedeeltelijk ontblote lijf plaatsnemen op de behandeltafel. Sommige sessies worden op de grond op een massagekleed of mat gegeven.

 

 

In deze massagevorm wordt er gewerkt met warme geurloze olie en zal vooraf de massage de mogelijkheden en behandelvorm worden besproken met de massagetherapeut.

 

Naast olie wordt er ook gebruik gemaakt van warme en koude kompressen en eventueel een massageapparaat.

 
Massage intensiteit 3

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een vrij zachte tot medium harde massage met kracht intensiteit 3

aangenaam licht voelbaar.

60 minuten
Mind & Bodyworks Massage

€80,-

90 minuten
Mind & Bodyworks Massage

€100,-

120 minuten
Mind & Bodyworks Massage

€120,-