Bodyworks Massage

Kahuna Massage

Duur 60 0f 90 min
Het is een unieke vorm van massagetherapie die niet alleen fysieke technieken omvat, maar ook elementen van geestelijke verbinding van het hier en nu.  

Het woord “Kahuna” in het Hawaïaans verwijst naar een gerespecteerde beoefenaar of expert op een bepaald gebied, en in de context van Kahuna-massage verwijst het naar de bekwame massagetherapeuten die deze massagestijl uitvoeren.  

De belangrijkste kenmerken van Kahuna-massage zijn: Golvende en vloeiende bewegingen: Kahuna-massage wordt gekenmerkt door vloeiende en ritmische bewegingen die lijken op de beweging van oceaangolven.

Therapeuten gebruiken hun handen, onderarmen en zelfs ellebogen om lange, ononderbroken slagen te maken die een groter deel van het lichaam bedekken.  

Benadering van het hele lichaam: Kahuna-massage wordt meestal uitgevoerd op het hele lichaam, inclusief de rug, ledematen, buik en soms het gezicht en de hoofdhuid.  

De bedoeling is om een gevoel van evenwicht en harmonie in het hele lichaam te creëren.

 

Massage behandelingen

Aan de hand van de soort behandeling kan Kahuna Massage ingezet worden

In de meeste gevallen kan het effectief zijn of voor verlichting zorgen bij:

  • Stress en spierverkramping
  • Spierpijnen
  • Slapeloosheid
  • Chronische vermoeidheid
  • Nervositeit en angst
  • Rusteloosheid
  • Buikkrampen

 

Therapie duur en mogelijkheden

U kunt kiezen voor een 60 of 90 minuten massage behandeling.

 

In bepaalde gevallen aan de hand van de behandeling kan er meerdere sessies nodig zijn.

Kahuna Massage is een volledige lichaamsmassage.

 

Naar gelang waarbij u zich comfortabel voelt kunt u gedeeltelijk of met een volledige ontblote lijf plaatsnemen op de behandeltafel de intieme delen worden bedekt.

 

In deze massagevorm wordt er gewerkt met veel warme olie en zal vooraf de massage een intake plaatsvinden voor de mogelijkheden en behandelvorm.

 

 

Massage intensiteit 3

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een afwisselende druk tot aan kracht intensiteit 3 dus een vrij zachte tot middelharde massage en is aangenaam voelbaar.

60 minuten Kahuna Massage

€75,-

90 minuten Kahuna Massage

€95,-