Over de Masseur

Hoe is Jubitana's Body care ontstaan?

Ik zal me even voorstellen ik ben Armando Jubitana de massagetherapeut en de oprichter van Jubitana’s Body Care.

Door een heel druk leven vol met stress en vermoeidheid ben ik zelf gaan ervaren hoe belangrijk het is te luisteren naar je eigen lichaam en de nodige rust te geven. 

 

Ook op geestelijk vlak prestatiedrang en dergelijke wat ook bepaalde angsten met zich meebrengt en daardoor lichamelijke klachten kan geven. Ik was op een gegeven moment overprikkeld geraakt. Om hierdoorheen te komen kon enkel door volledige rust te nemen en enkel te doen wat nodig was. (Soms is het even nodig in de spiegel te kijken en jezelf te onderzoeken)

 

Door (Psycho) therapeutische behandelingen en zelf te werken aan bepaalde omstandigheden was ik weer in staat dingen in het leven weer op te pakken. 

 

Door het zelf ondergaan van massages en mij hierin meer te gaan verdiepen merk ik dat dit heel effectief kan werken voor diverse gemoedstoestand  waarin men zit.  Heb ik daarna zelf ook een opleiding gedaan voor Ontspanningsmassages en ben ik mij meer gaan verdiepen in diverse soorten massages. 


Op moment ben ik in opleiding voor Fysiotherapie en wil ik mij verdiepen in psychosomatische pijnen.

 

Op deze manier wil ik graag een steentje bijdragen een zorg zijn voor anderen en een instrument zijn om dingen te laten bewegen en te helen. 


In mijn massage behandelingen is persoonlijk contact heel belangrijk met respect met passie en met volledige aandacht. Er is ruimte voor diverse behandelingen. 


Ontspannen, toewerken aan de kern van het probleem zowel lichamelijk maar ook geestelijk van aard. 


Samen met mij gaan wij weer opzoek naar de balans. 


Maar u bent ook welkom om een momentje te genieten even lekker weg te dromen. 


Met warme groet,


Armando Jubitana