Verwen Massages

Californische Massage

Duur 60, 90 of 120 min

Een Californische massage, ook bekend als de Esalen-massage, is een volledige lichaams massage. Het lichaam word gezien als 1 functionerend geheel oorspronkelijk ontwikkeld in de Esalen Institute in Californië.

 

Het combineert klassieke Zweedse massagetechnieken met langzame, vloeiende bewegingen en diepe, langzame ademhaling om ontspanning en een gevoel van welzijn te bevorderen.

 

De Californische massage richt zich niet alleen op het fysieke aspect van het lichaam, maar ook op het vrijmaken van emotionele spanningen en het bevorderen van een gevoel van verbinding tussen de therapeut en de ontvanger. 

 

Het is een zeer intuïtieve massage, waarbij de therapeut gebruik maakt van lange, vloeiende bewegingen over het hele lichaam.

 

Deze massage kan helpen bij het verminderen van spierspanning, het verbeteren van de bloedcirculatie, het verlichten van stress en het bevorderen van ontspanning. 

 

Het is een zeer ontspannende en rustgevende ervaring die kan helpen bij het herstel van zowel het lichaam als de geest. Ook emotionele blokkades kunnen verholpen worden.

 

 

Massage behandelingen

Aan de hand van de soort behandeling kan Californische Massage ingezet worden

In de meeste gevallen kan het effectief zijn voor onder andere:

  • Stress en spierverkramping
  • Spierpijnen
  • Slapeloosheid
  • Chronische vermoeidheid
  • Nervositeit en angst
  • Het weer leren voelen van uw lijf

Ook voor een algehele ontspanning is een Californische Massage weldoende.

 

 
 

Therapie duur en mogelijkheden

U kunt kiezen voor een 60, 90 of 120 minuten massage behandeling.

 

Californische Massage is een volledige lichaamsmassage. Naar gelang waarbij u zich comfortabel voelt kunt u gedeeltelijk of met een volledige ontblote lijf  plaatsnemen op de behandeltafel de intieme delen worden bedekt.

 

In deze massagevorm wordt er gewerkt met veel warme olie en zal vooraf de massage de mogelijkheden en behandelvorm worden besproken aan de hand van uw wensen.

 

Massage intensiteit 2

Intensiteit van de massage op een druk schaal van 0 tot 5 is het een afwisselende druk tot aan kracht intensiteit 2 dus een vrij zachte massage en het is aangenaam voelbaar.

60 minuten
Californische Massage

€65,-

Massagepraktijk Capelle a/d IJssel Jubitana's Body care

90 minuten
Californische Massage

€85,-

120 minuten
Californische Massage

€110,-